Over Amarin

Lachende vrouw
Over Amarin

Wij zijn Amarin Nederland

Bij Amarin zetten we ons in om het leven van patiënten met een hoog cardiovasculair risico te verbeteren door een nieuwe behandeling te introduceren.


De behandeling van hart- en vaatziekten (HVZ), en specifiek van het residueel cardiovasculair risico, staat centraal in ons werk. Door intensief onderzoek op dit gebied introduceren we nieuwe mogelijkheden die een betere levenskwaliteit aan onze patiënten kunnen bieden. HVZ zijn een ernstig en toenemend gezondheidsprobleem in Nederland. Daarom heeft Amarin als doel gesteld de behandeling van mensen die risico lopen op een hartaanval, beroerte of andere ernstige HVZ te verbeteren. Amarin werd in 1989 in het Verenigd Koninkrijk opgericht. We zijn stevig verankerd in Europa en kunnen terugblikken op een innovatieve bedrijfsgeschiedenis van meer dan 30 jaar. Van een bescheiden begin zijn we gegroeid naar een toonaangevend wereldwijd bedrijf op het gebied van cardiovasculaire zorg. We hebben momenteel meer dan 1.000 medewerkers in dienst en hebben internationale kantoren in Bridgewater (New Jersey), Dublin (Ierland) en Zug (Zwitserland).


Momenteel breiden we ons in Europa uit en richten we onze inspanningen en toewijding meer dan ooit op het stimuleren van een nieuw paradigma in de behandeling van HVZ en het aanpakken van het cardiovasculair risico. We kijken ernaar uit om onze teams in de komende jaren verder uit te breiden en onze missie voort te zetten om het leven van cardiovasculaire patiënten te helpen verbeteren.

Alles wat wij doen, doen wij met inachtneming van de volgende waarden

Internal carotid artery DSA image

Integriteit

We zijn eerlijk. We behandelen iedereen met respect. We zijn verantwoordelijk voor wat we doen.

Intense blue eye

Samenwerking

We werken samen en ondersteunen elkaars inspanningen met als doel waarde te creëren; we zijn mondig en vindingrijk en worden aangemoedigd om ideeën te delen en van elkaar te leren.

Organic blood abstract

Operational excellence

We waarderen een efficiënte en effectieve uitvoering op alle niveaus van de organisatie. De nadruk ligt op het leveren van waarde voor onze klanten.

Werken bij Amarin

Onze missie om de levens van cardiovasculaire patiënten in Europa te veranderen is pas net begonnen. Als je onze passie voor innovatie deelt, horen we graag van je.

Amarin is toegewijd aan het werven van toptalent voor verschillende Europese regionale functies, en we zijn toegewijd om samen met jou dat talent te ontwikkelen gedurende je carrière. Neem vandaag nog contact op met [email protected] om meer te weten te komen over de inspirerende mogelijkheden die we bieden op het gebied van commercie, marketing, communicatie, markttoegang, medische zaken en daarbuiten.

Handen op elkaar
NL-NP-00137 10/2023